Scientology Media Productions. Zendmast

Scientology Network

Shows die er toe doen

De eigen content op het Scientology Network neemt kijkers mee in de wereld van de snelst groeiende religie en haar humanitaire doelen.

Satelliet- en televisiesignalen overal op aarde zijn de huidige technologie, en binnen dat spectrum, is er iets nieuws. Het heet Scientology Network. En het is anders dan bijna alles wat tv-zenders tot nu toe aan hun kijkers hebben aangeboden.

Historisch gezien, beginnen de meeste nieuwe televisienetwerken met ofwel met een beperkte zendtijd ofwel met slechts één of twee eigen programma’s. Maar vanaf de eerste dag, 12 maart 2018, zendt het Scientology Network dag en nacht uit, elke dag van het jaar, met programmering met een volledige reeks van Original-series, exclusieve films, non-profit commercials (spotjes), documentaires en meer. In het totaal zal het nieuwe netwerk in het eerste jaar bijna 8800 uur televisie uitzenden.

Met de lancering van het Scientology Network op DIRECTV kanaal 320, wordt het verhaal van Scientology en haar humanitaire initiatieven aan Amerika en de wereld getoond, door een ander soort televisie, eentje die op zoek is naar en kijkers echte verhalen over echte mensen brengt, verhalen van hoop, optimisme en mededogen.

Voor de eerste keer zullen kijkers een echte blik in Scientology kunnen werpen, haar geschiedenis, haar kerken en de levens van haar leden, haar wereldwijde humanitaire missies, en haar focus op mensenrechten en een vreedzamere wereld.

Dit niet-commerciële kanaal zal de verhalen vertellen die de meest fundamentele overtuiging van Scientology illustreren, dat het grootste mensenrecht het recht is om te helpen.