Netwerk van vrijwilligers
Een wereldwijd netwerk van 1,5 miljoen vrijwilligersScientology Kerk en haar leden ondersteunen en nemen deel aan acht wereldwijde humanitaire initiatieven en programma’s. Meer dan 1,5 miljoen vrijwilligers werken met jongeren, docenten en talrijke groepen en organisaties op het gebied van mensenrechten, drugsbesef, rampenbestrijding en plaatselijke gemeenschapsprogramma’s.

DIMENSIES VAN EXPANSIE EN HULPVERLENING

De cijfers

Pastoraal Werkers helpen branden in Tujunga, Californië, te blussen

Wereldwijd 22 rampgebieden waar Scientology Pastoraal Werkers in 2017 hulp verleenden

2017 komt in de archieven als een record in termen van natuurrampen, die invloed hebben gehad op miljoenen. Verwoestende orkanen en dodelijke aardbevingen trokken duizenden Scientology Pastoraal Werkers, een van ’s werelds grootste onafhankelijke hulporganisaties. Ze zijn onder de eersten die reageren op 22 locaties met grote rampen, en de laatsten die vertrekken.

L. Ron Hubbards Studietechnologie

69 landen gebruiken L. Ron Hubbards Studietechnologie

Onderwijzers en leraren in 69 landen gebruiken L. Ron Hubbards Studietechnologie bij het bestrijden van een gevaarlijke achteruitgang in geletterdheid. In 2017 leerden ze miljoenen leerlingen, voor de eerste keer, hoe te studeren.

“Nadat ik met eigen ogen de opmerkelijke resultaten van de Studietechnologie van L. Ron Hubbard heb mogen aanschouwen, ben ik ervan overtuigd dat het een onmisbare en sterke ondergrond is waarop wereldwijd geletterdheid kan worden gebouwd.”

Adviseur, Ministerie van Onderwijs, Denemarken

L. Ron Hubbards Studietechnologie

34.000.000 hebben in 2017 de Feiten over Drugs gekregen

Door middel van ’s werelds grootste non-gouvernementele initiatief op het gebied van drugsonderwijs, heeft de door de Scientology Kerk gesponsorde Feiten over Drugs campagne miljoenen jongeren geëmpowerd om geïnformeerde keuzes te maken over drugs.

“De Stichting voor een Drugsvrije Wereld empowert talloze kinderen, jongeren en volwassenen om geïnformeerde beslissingen te maken om drugsvrij te blijven. Met de Stichting voor een Drugsvrije Wereld hebben we een organisatie die ons hoogste vertrouwen en respect verdient.”

Senator van de Staat New York

Scientology Kruis
Samenwerkingsverbanden met 95.423 regeringen, organisaties, scholen & groepen

Samen werken met 95.423 regeringen, organisaties, scholen & groepen

De Scientology Kerk en de sociale verbeterings- en humanitaire programma’s die zij ondersteunen, werken samen met zo’n 95.000 groepen, instanties, onderwijzers en leiders van de gemeenschap om de gemeenschap te helpen het hoofd te bieden aan diverse maatschappelijke problemen.

gcui_freedommag:the-metrics-66-million-people-helped-alt

6,6 miljoen mensen die in 2017 geholpen werden met L. Ron Hubbards sociale verbeteringstechnologie

Van drugsrehabilitatie tot rehabilitatie van criminelen, sociale verbeteringsprogramma’s ontwikkeld door L. Ron Hubbard, en ondersteund door scientologen over de hele wereld, redden levens, niet alleen van de gekwelden, maar ook van vrienden en familie.

gcui_freedommag:the-metrics-flags-alt

210 landen en territoria

zijn het thuis van Scientology Kerken en Missies en van door de Kerk gesponsorde programma’s en activiteiten in 2017.

gcui_freedommag:the-metrics-footprint-alt

Een voetafdruk van meer dan 370.000 vierkante meter aan Ideale Kerken

De Scientology Kerk blijft ook in 2017 groeien over de hele wereld. Ze ervaart een ongekende groei met de opening van nieuwe Kerken in Auckland, de San Fernando Valley, Miami, Denemarken, Dublin, Birmingham, Amsterdam en Johannesburg.

“Jullie helpen zonder betrachting van grenzen, geloof of sociale status en allemaal ten bate van jullie medemens. Het Pastoraal Werker programma is het kloppende hart van onze maatschappij. Met een grote internationale familie representeren de Pastoraal Werkers tientallen nationaliteiten. Je zou kunnen zeggen dat met de Pastoraal Werkers werken, net een Verenigde Naties is zuiver op basis van vrijwilligers.”

Directeur Operaties van de National Circle of Aid Technicians Colombia (CINAT)

gcui_freedommag:the-metrics-twth-cuba-alt

120 miljoen exemplaren verspreid in 115 talen

De Weg naar een Gelukkig Leven is een op gezond verstand gebaseerde gids voor een beter leven, geschreven door L. Ron Hubbard. Het gaat nu de wereld over waarbij het in 115 talen wordt verspreid.

“De magie van De Weg naar een Gelukkig Leven schuilt in haar kracht om geluk naar ieder individu, elke gemeenschap en elke groep te brengen. Het overschrijdt de grenzen van alle gemeenschappen en alle landen. Het is een wereldwijd fenomeen.”

Assistent-commissaris van de politie
New Delhi, India

gcui_freedommag:the-metrics-a-couple-alt

503.518 petities getekend, door Verenigd voor de Mensenrechten

Door het door de Kerk gesteunde Verenigd voor de Mensenrechten programma en de daarbij aangesloten Jongeren voor Mensenrechten Internationaal, ondertekenen honderdduizenden een petitie om mensenrechtenonderwijs verplicht te stellen op scholen en om te helpen om wereldwijd het besef door middel van onderwijs te vergroten.